Om privat børnepasning

 

Privat børnepasning er et tilbud igennem kommunen, og som forælder får du derfor tilskud til at købe plads hos en selvstændig børnepasser, hvis du vælger denne løsning. Kommunen fører tilsyn med ordningen, og man får 4-5 gange om året besøg af en pædagog.

Hos Brumlebien arbejder vi med kommunens 6 læringsplaner. I kan læse mere om dem her.

Brumlebien er et alternativ til vuggestue eller dagpleje. Det er en ordning for dig, som ønsker en rolig og hyggelig start for din lille guldklump. Det er ikke en midlertidig ordning, jeg tager derfor ikke børn ind kun for nogle måneder. De børn, jeg passer, bliver som minimum hos mig et år, men langt de fleste bliver helt frem til børnehavestart.

Vælger du at få dit barn passet hos Brumlebien, kan du være helt sikker på, at dit barn bliver set og hørt hver eneste dag. Jeg giver altid en udførlig beskrivelse af vores dag, hvad vi har spist, og hvordan barnet har sovet. Der bliver fortalt små anekdoter eller sjove historier om, hvad vi har oplevet, og jeg lægger ofte billeder op på Facebook.

Du kan evt. gå ind på kommunens hjemmeside og læse mere om privat børnepasning.

 

Brumlebiens venner

Brumlebien har et godt samarbejde med andre private børnepassere. Vi tager på ture sammen, holder fastelavn og mødes på legepladser. Der er altid sjov og ballade når vi ses, men det er samtidig også en måde at forberede børnene på deres liv videre i børnehave.